Možete naći korisne informacije o hrvatskim turističkim destinacijama i apartmanima za iznajmljivanje za odmor u nekoliko regija i otoka u Hrvatskoj. Stranica vam omogućuje da se izravno obratite vlasnicima apartmana u Hrvatskoj, tako da jednostavno možete napraviti upit, rezervaciju, ili se dogovoriti za smještaj i imati prekrasan odmor. Pokušajte ovo jednostavno pretraživanje apartmana na hrvatskoj obali i drugim krajevima Hrvatske. Turisti iz sjevernih i središnjih dijelova Europe dolaze provesti ljetni odmor u Hrvatskoj.

Tipična apartmanska vila u HrvatskojPolazeći od zapada, Hrvatska ima sljedeća mjesta koja bi turisti mogli naći zanimljivima. Istra i istarska rivijera duž jadranske obale s turističkim naseljima Umag, Poreč, Rovinj, Pula i Medulin s apartmanima za iznajmljivanje i mjestama za razgledavanje. Dalje uz obalu Jadrana tu je kvarnerska rivijera s turističkim mjestima kao što su Crikvenica, Novi Vinodolski i otoci Krk, Rab. Dalmacija je dalje prema jugu vrlo popularna turistička destinacija, s rivijerama kao što su Zadarska rivijera koja uključuje stari grada Zadar, Nin i druga turistička mjestima duž zadarske rivijere, te otoke Pag, Vir, Ugljan, Dugi Otok i Pašman. Turistička naselja oko središnjeg dalmatinskog grada Splita su Primošten, Trogir, Split i Omiš, te otoci Hvar, Brač sa vrlo popularnim Plaže Zlatni rat u Bolu, i Vis. Dalmatinski gradovi u Hrvatskoj imaju puno apartmana za iznajmljivanje. Više prema jugo-istoku, naći ćete prekrasnu Makarsku rivijeru počevši od Brela, a onda Makarska, Tučepi, i ostali dalmatinska turistička odredišta Igrane, Gradac i druga turistička mjesta duž Makarske rivijere, koji je popularna za turizam i po privatnim apartmanima. Spomenimo Dubrovnik rivijeru s poluotokom Pelješcom, otoke Korčula, Mljet, Lastovo, te bezbroj manjih otočića oko Dubrovnika za predivan odmor. Jadransko more je najbliže za ljetni odmor s privatnim apartmanima i sobe za iznajmljivanje na raspolaganju u Hrvatskoj, posebno u blizini obale Jadranskog mora i na otocima.

Tipičan apartman u Hrvatskoj Cijene za apartman za iznajmljivanje u Hrvatskoj su u rasponu od niske do visoke, ovisno o kvaliteti smještaja i drugim kriterijima. Ako ste u potrazi za jeftinim apartmanima u Hrvatskoj, trebali biste pregledati našu ponudu jeftinog smještaja. Ali tipična cijena koju možete očekivati za najam u Hrvatskim apartmanima je 50 €. Vlasnici obično imaju jedan ili više stanova na raspolaganju. Oni više vole da se iznajmiti cijeli apartman za obitelj ili grupu koja dolazi provesti odmor za najmanje tri dana u jednom gradu. Oni obično pružaju parking ispred zgrade ili u blizini tako da turisti koji dolaze u vožnji svojih automobila, i druge vrste vozila, mogu parkirati svoje vozilo besplatno. Budući vlasnici apartmana žele da se osjećate dobro za vrijeme svog boravka tamo, oni nastoje osigurati sve što je neophodno. Dakle, naći ćete da apartmani za iznajmljivanje Hrvatska imaju dobro opremljene kuhinje s hladnjak, zamrzivač, štednjak, slavine, perilice posuđa i jela. Svi ovi su dostupni vam koristiti u slučaju da želite pripremiti vaše obroke i pohraniti namirnice koje vam donijeti s tobom ili kupiti u lokalnim trgovinama ili supermarketima. Dnevne sobe su opremljene s televizorima. Također možete vidjeti više slika apartmana u Hrvatskoj i okruženju, koje mogu biti povećane, i možete odrediti točan geografski položaj apartmanskog smještaja i turističke destinacije na karti , a isto tako imate obrazac za kontaktiranje alasnika apartmana za raspoloživost i cijenu smještaja. Provedite svoj odmor opušteni, sunčajući i kupajući se u kristalno čistim vodama Jadranskog mora. Hrvatska pozdravlja turiste, i vlasnici apartmana cijene svoje goste. Sve što trebate učiniti je kontaktirati vlasnika apartmana putem e-maila ili telefona, i rezervirati svoj apartman za vašu slijedeći ljetni odmor.